Modna fotografija

2

Profesionalna modna fotografija

Modni BOOK in modno fotografiranje za različna podjetja lahko imenujemo tudi osebna izkaznica ali predstavitvena mapica, ki je sestavljena iz določenega števila profesionalnih modnih fotografij, modelu ali podjetju pa predstavlja zlato vstopnico za uspešen prodajni marketing v svetu mode. Vsak model potrebuje svoj osebni book, s katerim predstavi sebe, navdihne modno javnost in jo opozori na svojo edinstvenost.  Podjetje pa z dobrimi fotografijami prodaja in utrjuje svojo znamko in ugled.

V galeriji si lahko ogledate moja najboljša dela, ki so nastajala skozi leta in v krasnih sodelovanjih z različnimi zadovoljnimi klienti.


2

Družinska fotografija

  • Fotografiranje otrok,
  • družinska fotografija,
  • nosečniška fotografija,
  • fotografiranje hišnih ljubljenčkov.

Sproščeno fotografiranje v naravi, urbanem okolju ali na studijskem platnu. Izbira je vaša.


1

Portreti

Nudim KLASIČNO studijsko fotografiranje (belo, sivo ali črno ozadje), možnost različnih drugih barvnih ozadij, MONTAŽNO studijsko fotografiranje (računalniška postprodukcija želenega ozadja) ali fotografiranje zunaj, na izbranih lokacijah. Moje fotografije so ustvarjene iz mešanice digitalne fotografije, igranja z NARAVNO svetlobo in svetlobo studijskih reflektorjev, programske fotomanipulacije in efektov, zaradi česar so tako edinstvene.


Vstop v galerije:

Modna fotografijaDružinska fotografijaPortreti