Kontakt

*

*


Zaradi uskladitve z novo Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) potrebujemo privolitve za obdelavo vaših osebnih podatkov. S klikom na gumb “POŠLJI” s tem soglašate.

Osebne podatke, ki jih pridobimo o vas preko kontaktnega obrazca uporabljamo le za odgovor na vaša povpraševanja, kjer vam lahko pošljemo našo ponudbo na povpraševanje, informacije o naših storitvah, rezervacijo fotografiranja ter izdajo računa za vaše naročilo.

Za namen elektronskega obveščanja vaše osebne podatke (elektronski naslov, telefonsko številko ter ime in priimek) sicer hranimo v arhivu, vendar jih lahko na vašo željo kadarkoli popravimo ali odstranimo.

Za več podrobnosti preberite politiko zasebnosti.

Plačilni pogoji: Po opravljeni storitvi na TRR našega podjetja ali avansno plačilo po predračunu (50% predplačilo) na TRR našega podjetja pred opravljeno storitvijo, ostalih 50% (TRR) pa pred dokončno predajo fotografij oz. izdelkov. Možno je tudi 100% predplačilo. Predplačilo služi kot garancija in resnost naročila. Poslovni subjekt ne izvaja gotovinskega poslovanja.

Tanja Zrinski Photography
COMITESSA, Tanja Zrinski s.p.
Staneta Rozmana 12
9000 Murska Sobota

 

TRR: IBAN SI56 1010 0005 3216 135 (Intesa Sanpaolo Bank)
Davčna številka: 43096891
Matična številka: 3330524000