Politika zasebnosti

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV z novo Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR)

Fotografsko podjetje Comitessa, Tanja Zrinski s.p z vašimi osebnimi podatki ravna varno, skrbno in zakonito.

Osebne podatke, ki jih pridobimo o vas uporabljamo le za odgovor na vaša povpraševanja, kjer vam lahko pošljemo našo ponudbo na povpraševanje, informacije o naših storitvah, občasne akcije fotografiranja, rezervacijo fotografiranja ter izdajo originalnega predračuna ali računa za vaše naročilo preko facebook sporočila, elektronske pošte ali po Pošti Slovenije.

Vaše osebne podatke (ime in priimek, naslov, telefonsko številko in email) nam posredujete sami, prostovoljno za potrebe naročila naših storitev in jih uporabljamo izključno za potrebe izvedbe in izvršitve naročil in pošiljanje originalnih računov preko Pošte Slovenija.

SHRANJEVANJE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV (SHRAMBA):

Vaših podatkov, razen imena, priimka in naslova ne posredujemo nikomur razen:

  • Pošti Slovenije ob oddaji vašega originalnega računa na pošto

Vaši podatki so varno in zakonito shranjeni tudi v:

  • online poslovnem programu e-računi in računovodstvu


Vaše osebne podatke lahko izjemoma uporabimo tudi v primeru raznih uradnih postopkov (za dokazovanje v morebitnih davčnih, inšpekcijskih in ostalih postopkih, ki so del naše zakonodaje).

Shranjujemo jih najdlje 10 let, kolikor moramo skladno s slovensko zakonodajo hraniti izdane račune (npr. računovodski in davčni podatki).

Vaše osebne podatke hranimo na odjemalcu za elektronsko pošto, na facebook sporočilih oziroma na mestu, kjer ste nam osebne podatke sami posredovali,  do katerih pa imam dostop samo jaz (Tanja Zrinski). Vaši osebni podatki se v namen izdajanja predračunov in računov, ter računovodskih storitev, shranjujejo tudi v online računovodskem programu e-računi, kateri so zaščiteni s geslom in tako skrbno varovani.

KATERE OSEBNE PODATKE ZBIRAMO O VAS:

  • ime in priimek
  • elektronske naslove, ki mi pošljete na facebook sporočila ali na naš elektronski naslov info@tanjazrinski.com
  • naslov bivanja
  • V primeru rezervacije naših storitev in s tem plačilo predračuna, tudi številko vašega bančnega računa, katerega ne shranjujemo, ampak ga vidimo le, ko prejmemo potrdilo s strani naše banke Intesa Sanpaolo Bank, da je bilo plačilo uspešno izvedeno in prejeto.
  • izjemoma vašo identifikacijsko številko (EMŠO)
  • davčno številko
  • osebne podatke, ko uporabljate kontaktni obrazec na naši spletni strani www.tanjazrinski.com in www.superretouch.eu (ime in priimek, elektronski naslov in telefonska številka)  Zaradi uskladitve z novo Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) potrebujemo privolitve za obdelavo vaših osebnih podatkov. S klikom na gumb “POŠLJI” s tem soglašate.

Na vašo željo lahko vaše osebne podatke kadarkoli popravimo ali odstranimo. Skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate v zvezi z vašimi osebnimi podatki tudi določene pravice, in sicer pravico do seznanitve s tem, katere osebne podatke o vas obdelujemo, pravico do omejitve uporabe vaših osebnih podatkov, pravico do izbrisa vaših osebnih podatkov, popravek vaših osebnih podatkov, pravico do prenosljivosti in do ugovora.

Obdržali bomo le osebne podatke, ki jih potrebujemo, da poslujemo v skladu z zakonom, za zaščino naših in drugih pravic, ki so dovoljene v skladu z veljavno zakonodajo.

Vaše podatke smemo v primeru sodnih postopkov posredovati naprej pristojnim organom, če to zahteva zakon.

V primeru dodatnih vprašanj glede varovanja vaših osebnih podatkov me lahko kadarkoli kontaktirate preko FB sporočil ali na e-naslov: info@tanjazrinski.com.